Verzending & Retourneren

Verzendingen:
Wij versturen uw bestelling via TNT Post. Bezoekt u de website van TNT Post voor meer informatie over het ontvangen van pakketten.

Retourneren:
Mocht er na ontvangst op enigerlei wijze iets mis zijn met uw bestelling (bijvoorbeeld omdat er verkeerd artikel besteld of geleverd is), neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op (maar in ieder geval binnen 14 dagen), zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Terugzenden van een bestelling, of een gedeelte daarvan is mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u als consument (dus niet als bedrijf) gebruik wilt maken van uw retourrecht bij aankopen via internet. In dat geval dient het artikel binnen 14 (werk)dagen na aflevering* samen met de originele factuur te worden teruggezonden waarna het aankoopbedrag verminderd met alle verzendkosten binnen 30 dagen wordt teruggestort.

Kosten:
De kosten voor de retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening. Geringe afwijkingen in kleur ten opzichte van de afbeeldingen op de website zijn geen reden voor retournering. Raadpleeg hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden. Het verdient aanbeveling om voor terugzending dezelfde of een gelijkwaardige verpakking te gebruiken als waarmee uw bestelling door ons werd geleverd. Vermeld bij terugzending altijd duidelijk uw naam en het rekeningnummer waarop het aankoopbedrag dient te worden teruggestort. En vergeet niet om de originele aankoopfactuur bij te sluiten. In geval u meerdere artikelen heeft besteld, maar slechts een gedeelte terugzendt, dan ontvangt u van ons een nieuwe aankoopfactuur met daarop de (uiteindelijk) geleverde artikelen. Terugzending geschiedt op eigen risico, tenzij u kiest voor een verzekerde verzending (zoals TNT Aangetekend Pakket). Op de website van TNT Post vindt u meer informatie over het verzenden van pakketten. Retourzendingen die worden ontvangen (ruim) na de termijn van 14 dagen worden niet vergoed. Hetzelfde geldt voor artikelen die sporen van (ondeskundig) gebruik vertonen.

Kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.

Retouradres:
Antiekzaak de Koffer
Hoofdstraat 10
7875ac Exloo

Neemt u vooraf even contact met ons op voordat u uw bestelling retourneert!
Volgende